BoysReading d

 

Bijles bij Extrawijs

Je bent niet de enige die het wel eens moeilijk vindt op school. Soms lukt het gewoon even niet met rekenen en is het fijn om nog eens de sommen te oefenen met iemand die je direct kan helpen. Of misschien vind je spelling of lezen nog wel moeilijk. Vind je de Cito-toetsen ook spannend?

ExtraWijs kan je helpen met al deze vakken. In de middagen wordt er aan kinderen van groep 4 tot en met groep 8, bijles op het gebied van rekenen, begrijpend lezen (of lezen), taal, spelling en studievaardigheden gegeven. Voor jou betekent dit één uurtje Extra in de week waarin je rustig en vol aandacht nog eens kan oefenen aan jouw schoolvakken.

Cito-training oefenen we ook volop. In de les kun je ook alvast oefenen met opgaven zoals die gevraagd worden bij de Cito-toets. 

In een klein groepje, werk je, op jouw eigen werkplek aan de computer. Bij aanmelding krijg je jouw eigen account, hiermee log je in en kun je aan de slag. Dit alles onder intensieve begeleiding en met nog eens Extra instructie. Met dit account kun je bovendien ook thuis oefenen en kun je de resultaten aan je ouders laten zien!

Inschrijven en kennismaken

Kun je wel een steuntje Extra in de rug gebruiken en ben je op zoek naar gerichte hulp? Neem dan even contact op en dan kunnen we kijken of er nog plek is in de groepjes. Houd er wel rekening mee dat ExtraWijs kleinschalig is en de groepjes snel vol zitten. 

Tarief

Het tarief is € 23,50 per uur incl BTW. Iedere les duurt 60 minuten. De lessen worden achteraf maandelijks gefactureerd. In het tarief zijn de lesmaterialen, oudergesprekken en eventuele gesprekken met school inbegrepen.

Bijles op school

Het is ook mogelijk om individuele bijles op school te krijgen, tijdens schooluren. Uiteraard is dit altijd in samenspraak met de leerkracht en de school. Bel gerust op voor meer informatie.

Vragen

Heb je nog een vraag? Dan kun je altijd contact opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-43497922.